Αρχική Σελίδα

WUXI BAOCHANG METAL PRODUCTS CO.,LTD

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5 6

WUXI BAOCHANG METAL PRODUCTS CO.,LTD


Η Co. προϊόντων μετάλλων Baochang Wuxi, ΕΠΕ καθιερώθηκε τον Ιανουάριο του 2007, με το καταχωρημένο κεφάλαιο του αμερικανικού δολαρίου 13.200.000.

 

 

Η έδρα του Baochang βρίσκεται στην ανατολική πόλη χάλυβα Wuxi, τις μεγαλύτερα εμπορικές συναλλαγές του ανοξείδωτου και το κέντρο υπηρεσιών στην Κίνα. Υπάρχουν υποκαταστήματα στις πόλεις Xi'an και το Taiyuan.

Το Baochang έχει ένα επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρο με το διάστημα πατωμάτων 17000 τετραγωνικών μέτρων σε Wuxi. Η μηνιαία παράγοντας ικανότητα είναι 20000MT.

 

Το 2012, η επιχείρησή μας επένδυσε τους νέους εξοπλισμούς για την επεξεργασία λέιζερ ανοξείδωτου, την κουρά και την κάμψη, punching και την ξηρά στίλβωση. Αυτό εξασφαλίζει τις υπηρεσίες επεξεργασίας μας και η διανομή θα είναι όλες γύρω και καταλληλότερος για όλους τους πελάτες.

 

Το 2013, η διεθνής εμπορική Co. της Σαγκάη Bingchen, ΕΠΕ ιδρύθηκε στη ζώνη ελεύθερου εμπορίου της Σαγκάη, η οποία είναι μια σημαντική πρόοδος στο πρόγραμμα ανάπτυξης μας.

 

Το 2014, εισαγάγαμε μια καινούργια γραμμή της ελασματοποιημένων εν ψυχρώ ισοπέδωσης & του περικοπή--μήκους, οι οποίες μπορούν ταινία και στις δύο πλευρές και το μέγεθος είναι ακριβέστερο με την καλύτερη επιφάνεια.

 

Το Baochang απολαμβάνει τη στενή σχέση συνεργασίας με τους διάσημους ανοξείδωτους μύλους και στην Κίνα και oversea στην αγορά, η οποία σιγουρεύεται συνεχούς υψηλού μας - υπηρεσίες ποιοτικών επεξεργασίας και αποστολής. Είμαστε αποφασισμένοι να είμαστε η φιλική γέφυρα μεταξύ των μύλων και του τέλους - χρήστες.

 

 

 

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : BCssc

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ετήσιες πωλήσεις : 500 Million-550 Million

Ιδρύθηκε Έτος : January, 2007

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

ιστορία της εταιρίας

Co. ανοξείδωτου Shan'xi Tianbao, ΕΠΕ.

 

Ο διευθυντής μας, ο κ. Zhao Jiyong καθιέρωσε τη Co. ανοξείδωτου Shan'xi Tianbao, ΕΠΕ στην πόλη του Taiyuan, επαρχία Shan'xi.

 


 

Co. ανοξείδωτου ♦ Wuxi Tianlong, ΕΠΕ.

 

Το Σεπτέμβριο του 2002, Co. ανοξείδωτου Wuxi Tianlong, το ΕΠΕ ιδρύθηκε στο νότιο κέντρο ανοξείδωτου Wuxi.

 


 

Co. προϊόντων μετάλλων ♦ Wuxi Baochang, ΕΠΕ.

 

Τον Ιανουάριο του 2007, Co. ανοξείδωτου Shan'xi Tianbao, ΕΠΕ επενδυμένη Co. προϊόντων μετάλλων Wuxi Baochang, ΕΠΕ στο ανατολικό κέντρο ανοξείδωτου Wuxi, το οποίο είναι το μεγαλύτερο κέντρο υπηρεσιών ανοξείδωτου εμπορικό.

 


 

Διαφοροποιημένη ανάπτυξη

 

Τον Ιούνιο του 2012, εισαγάγαμε πολλές μηχανές της τέμνουσας γραμμής λέιζερ, της κουράς και της κάμπτοντας γραμμής, της Τύπος-διαμορφώνοντας γραμμής πιάτων βήματος, και της γυαλίζοντας γραμμής κ.λπ. Με τον εξοπλισμό της πηγής υψηλής αποδοτικότητας και προηγμένος επεξεργαμένος τις μηχανές, πιστεύουμε ότι μπορούμε να παρέχουμε το καλό υλικό ανοξείδωτου την ανταγωνιστική τιμή και την καλύτερη υπηρεσία επεξεργασίας ακρίβειας.

 


 

Sichuan Qizheng Co. προϊόντων μετάλλων, ΕΠΕ.

 

Τον Ιούνιο του 2013, Co. προϊόντων μετάλλων Wuxi Baochang, το ΕΠΕ καθιέρωσε τις συλλογικές επιχειρήσεις Sichuan Qizheng της Co. προϊόντων μετάλλων, ΕΠΕ με την ομάδα Jinguang, που αφιερώνει για να είναι η ανταγωνιστικότερη κοπή ανοξείδωτου και που σκίζει το κέντρο υπηρεσιών.
 


 

Co. διεθνούς εμπορίου της Σαγκάη Bingchen, ΕΠΕ

 

Το 2013, Co. προϊόντων μετάλλων Wuxi Baochang, ΕΠΕ που επενδύεται για να καθιερώσει τη Co. διεθνούς εμπορίου της Σαγκάη Bingchen, ΕΠΕ στη ζώνη ελεύθερου εμπορίου Pudong, Σαγκάη, η οποία είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα της διαχείρισης και του σχεδίου ανάπτυξης μας να καθιερώσουμε μια πλατφόρμα για να εμπλουτίσει τη λειτουργία μας όχι μόνο στην εξαγωγή, αλλά και στο εμπόριο εισαγωγών και διέλευσης

υπηρεσία της εταιρίας

Εργασία της επεξεργασίας

 

 

Υπηρεσία επεξεργασίας ακρίβειας

 

Ομάδα επιχείρησης

το ταξίδι επιχείρησής μας: Τακτοποιούμε ένα ταξίδι στη λίμνη Qiandao τον Ιούνιο του 2014

 

 

  

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: 8 ανατολικό κέντρο χάλυβα, No.118, δρόμος Beihuan, Wuxi, Jiangsu, Κίνα